Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: óriási összegért érkezhet az Inter argentin támadója

Hatalmas átigazolási összeg kifizetésre lehet kénytelen az FC Barcelona együttese. A katalán sztárcsapat a következő nyáron újabb 100 milliós üzletet lehet kénytelen kötni, mindezt a keret megerősítése érdekében.

Lautaro Martínez az olasz bajnokság egyik legígéretesebben feltörekvő csillaga. Az argentin gólvágó azonban nem csak az Inter, de hazája válogatottjának is kiváló alapembere. Az pedig külön jó jel az esetében, hogy remek viszonyt ápol Argentína nemzeti hősével, Lionel Messivel. Állítólag ez nagyon sokat jelenthet még számára a jövőben, az átigazolási ügyeket is beleértve.

Lautaro tizenhat tétmeccsen eddig nyolc alkalommal terhelte az ellenfelek kapuit, a mostani szezonban. A Mauro Icardit feledtetni kívánó 22 éves tehetség szerződése 2023-ig érvényes a milánóiakkal, akikhez még 2018-ban igazolt.

Állítólag folyamatosan jó statisztikái meggyőzték az FC Barcelona vezetőit, hogy az öregedő támadósor megérett a fiatalításra. Ennek egyik kulcseseménye lehet Lautaro megszerzése, akinek fixált kivásárlási ára jelen pillanatban 111 millió euró. Igaz, a mértékadónak tekintett Transfermarkt.de szerint egyelőre 40 milliónál nem ér többet a tizenhatszoros válogatott csatár.