Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája. Valverde Messit méltatta, de mégsem lehet elégedett!

Ernesto Valverde a 700. Barcás meccsén a Borussia Dortmund ellen elképesztően játszó Lionel Messit külön kiemelte meccs utáni értékelésében, amelyben kitért arra is, hogy bizony nem lehet teljesen elégedett a magabiztos győzelem ellenére sem.

(Kép: as.com)

“Leo-ra nincsenek szavak. Egészen elképesztő!” – Kezdte Valverde utalva arra is, hogy Messi egyedüliként a BL történelmében a 34. különböző ellenfél ellen is eredményes tudott lenni.

“Messi utánozhatatlan passzokra képes. Mindig megtalálja a legjobb megoldást. Suárezzel tökéletesen érzik egymást a pályán, de ez nem meglepő, hiszen régóta együtt játszanak. Griezmann-nal is egyre jobban megértik egymást. Ez a meccs mégis Mesisről szólt. Mi mást mondhatnék még róla?! nem csak arról van szó, hogy mit csinál a pályán, hanem arról, hogy mikor és hogyan teszi mindezt.” – Lelkendezett a Barca trénere, aki Ousmane Dembélé sérülése miatt azért nem lehetett felhőtlenül boldog.

 “Nem tudom pontosan még, hogy milyen jellegű a sérülés. Teljesen váratlan pillanatban, ugrás közben sérült meg. Meglátjuk, mit mutatnak majd a vizsgálatok. De egy biztos, segítenünk kell őt, hiszen mostanában alaposan megszenved a sérülésekkel.” – Így Valverde.