Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be csábítják a Barca csatárát – sajtóhír

Spanyol lapértesülések szerint az angol Premier League két sztárcsapata is bejelentkezett az FC Barcelona problémás csatáráért…

Az El Desmarque információi szerint a Chelsea és a Manchester City csapata egyaránt bejelentkezett a Barcelona vezetőségénél Ousmane Dembélé esetleges januári megszerzése ügyében, és a spanyol forrás szerint a katalánok is nyitottak a szertelen támadó elengedésére.

A jelenleg is sérüléssel bajlódó 22 esztendős támadó az idei szezonban mindössze öt bajnokin és négy BL-meccsen tudott csapata rendelkezésére állni, és csupán egyetlen találat fűződött a nevéhez. Dembélé egyelőre korántsem tudta beigazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017. nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a katalán óriás.

Az említett forrás szerint a City 95 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a játékos szolgálataiért januárban, amely ha igaznak bizonyul, akkor mindenképpen érdemes lehet megfontolnia a Barca elöljáróinak.

Dembélé nem játszott még a Szigetországban, hiszen a Barcát megelőzően a Borussia Dortmundon kívül csak hazájában, a francia válogatottban szerepelt.