Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane szerint ‘elképesztően’ fontos három pontot szereztek!

A Real Madrid trénere elégedetten zárta le, hogy csapata az Espanyol ellen nyújtotta tovább jó sorozatát.

(Kép: goal.com)

“Minden mérkőzésnek megvan a maga sajátossága. Már csak ezért is boldognak kell lennünk, hogy folytatni tudtuk jó sorozatunkat. Bár az is igaz, hogy tudunk jobban is játszani.” – Kezdte értékelését a lefújást követően Zidane, aki természetesen arra utalt, hogy csapata legutóbb október 19-én, még a Mallorca ellen veszített tétmérkőzést, azóta 3 Bajnokok Ligája – valamint 6 spanyol bajnoki találkozón 7 győzelem és 2 döntetlen a mérlege.

“A kezdő sípszótól kezdve ezúttal is tiszteltük ellenfelünket. A La Liga hosszú és nehéz bajnokság, azt gondolom, két három mérkőzés gyengébb eredményén még nem dől el semmi. Sok mindenre szükséged van ahhoz, hogy a végén révbe érj!” – Folytatta a blancók trénere kihangsúlyozva itt azt is, hogy ő teljesen elégedett a két gólos sikerrel is.

“Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, egy kellemetlen ellenfél ellen. Úgy gondolom, az Espanyol jelenlegi helyezése nem tükrözi jól a csapat igazi erejét. Elképesztően fontos három pontot szereztünk. Jó és egységes csapatom van, akikkel öröm dolgozni nap mint nap. Reméljük minél tovább tudjuk majd nyújtani a jó sorozatunkat.” – Így Zidane.