Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Klopp már unja a salzburgi sztárt

Az M4 Sportnak hála kora este láthatjuk, hogy mire megy a Szoboszlai Dominik fémjelezte Salzburg a Bajnokok Ligája címvédő Liverpool ellen. Az osztrák gárda legnagyobb értéke az az Erling Braut Haaland, akit a „Vörösök” mestere, Jürgen Klopp igyekszik nem túlmisztifikálni.

18:55-től, ha nem is teljesen, de részben a sajt kezében lesz az RB Salzburg sorsa. Az osztrák bajnok együttes győzelmi kényszerben lép pályára a Liverpool ellen, miközben a Napoli nem verheti meg a Genket. Bár legrosszabb esetben is az Európa-ligában folytathatják a „Bikák”. Az biztos, hogy Jesse Marsch csapata mindent ki fog adni magából, bár a győzelemhez szinte biztosan elengedhetetlen lesz Erling Haaland remek formája.

Haaland a mostani idényben már 28 találatánál jár, és sorra dobják be a nevét a különböző átigazolási pletykákban. A norvég csatár szinte biztosan valamelyik topcsapatban találja magát a közeljövőben. Ha így van, ha nem, de már a Liverpool is szóba került, mint Haaland következő klubja. Ezzel a pletykával kapcsolatban hűtötte le most a kedélyeket a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp:

„Őszintén szólva, egy kicsit belefáradtam már a Haalandról való beszélgetésbe. Természetesen nagy tehetség. De bármennyire is nagyszerű támadó, őt is azzal lehet megállítani, amivel egy átlagos támadót.”

– nyilatkozott az esti randevú előtt a német szakember.