Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Neymar üzent a klubnak és a szurkolóknak!

A brazil klasszissal készített hosszabb interjút a napokban a France Football című szaklap. A beszélgetés egy részénél mintha Neymar akaratlanul is reagált volna a PSG sportigazgatójának, Leonardonak a legutóbbi szavaira

(Kép: as.com)

A France Football igen átfogó interjút készített Neymarral, hiszen a brazillal szinte minden lényeges kérdéskört érintettek Kylian Mbappétól – Lionel Messiig, vagy Barcelonától – Párizsig.

Mi most Neymar és az ő párizsi jövője kapcsán gyűjtöttük ki az ide általunk leglényegesebbnek vélt gondolatokat.

“Soha nem azért futballoztam, hogy a legjobb legyek. Azért futballozok, mert szeretem ezt a játékot. Boldognak érzem magam, amikor futballozhatok, és minden egyes alkalommal igyekszek is 100%-ot nyújtani.” – Így Neymar.

“Nagyon kevesen ismernek engem igazán a szüleimen és a barátaimon kívül. Ami az emberek látnak az sokszor nagyon is távol áll a valóságtól. Az igazi Neymar és nyugodt, barátságos, boldog ember, aki szeret a családjával és a barátaival lenni, továbbá élvezni az élet minden egyes pillanatát. Ehelyett meg… Ugye nem kell részleteznem, hogy miket gondolnak rólam…Egy biztos, csal isten tökéletes, mindenkinek megvannak a maga hibái. “ – Folytatta a 27 esztendős korábbi Barca játékos, aki (ha az idény végéig is, de) hűségesküt tett a PSG felé.

“Miért is akarnék távozni?! (nevetve) Két év van még hátra a szerződésemből, és a csapat jól láthatóan fejlődik. Szeretnék annyi trófeát nyerni, amennyit csak lehet. A legfőbb célunk persze az, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Ehhez persze mindannyiunknak nagyon bele kell tennie magát a tavasszal, de bizakodóak vagyunk, hiszen jó csapatunk van.”