Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Véget vetne közel 100 napos rossz sorozatának az Atlético!

Diego Simeone együttese a Real Betis otthonában a szeptember 25-e óta íródó negatív szériáját szakítaná meg. Persze mindez közel sem ígérkezik könnyűnek a Benito Villamarinban.

(Kép: ronaldo.com)

85 nap! Egészen pontosan ennyi idő telt el azóta, hogy az Atlético Madrid idegenben utoljára bajnoki meccset tudott nyerni. Akkor a Mallorca otthonában diadalmaskodtak a “matracosok”, azóta viszont zsinórban öt idegenbeli találkozójukon játszottak döntetlent, sorrendben: a Leganés, az Alavés, a Sevilla, a Granada, és a Villarreal ellen.

Érdekesség, hogy amennyiben az Atlético nem nyer vasárnap délután, akkor beállítja a Simeone-éra eddigi negatív csúcsát, ugyanis az argentin szakember első idényében fordult elő, hogy az Atleti egymás után hat idegenbeli bajnokiján maradt nyeretlen.

Az pedig, hogy megtörténik a negatív rekordbeállítás, azért sem lenne olyan világraszóló meglepetés, mivel a Betis eddigi legjobb formájában van a szezonban (legutóbbi 4 meccsén a megszerezhető 12 pontból 10-et is bezsebelt – a szerk.), ráadásul Sevillában legutóbb a Betis nyert 1:0-ra…

A találkozót 16:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti!