Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Griezmann értékelte az első félévét

Az Alavés szombati legyőzésével bebiztosította „idei” elsőségét az FC Barcelona. Antoine Griezmann 120 millió euróba került, így egyelőre nehézkes megítélni, hogy mennyire jó teljesítménye tőle az őszi nyolc gólja és négy gólpassza. Lássuk, hogy ő maga mit gondol!

Az FC Barcelona egy remek záradéknak köszönhetően idén nyáron végre szerződtethette Antoine Griezmannt. A világbajnok támadó 120 millió euróért cserébe hagyhatta el az őt egyébként magához láncolni kívánó Atlético Madridot. Bár egyelőre nem vette át Lionel Messitől a vezérszerepet, a francia játékos egyértelműen igyekszik a legfontosabb játékosok közé tartozni. Igaz, egyes társai még mindig inkább tartogatják a labdát és várják Messit, mintsem, hogy neki passzoljanak.

Az örök vidám és hóbortos Griezmann lelkesedése azonban töretlen, és igyekezett optimistán hozzáállni a karácsonyi pihenőhöz, és a közelgő 2020-as esztendőhöz:

„A Clásico után fáradtak voltak a lábak, de jól játszottunk. Most már pihenhetünk. Messi a világ legjobb játékosa. Nagyszerű csapatunk van a legjobb játékosokkal, és amikor lendületet akarunk adni magunknak, készen kell állnunk arra. Mostanra már megérdemeljük a vakációt. Azt hiszem, hogy jól indítottuk a szezont. A legjobb tudásunk szerint még javulhatunk. De jó úton haladunk, hogy nagyszerű évet produkáljunk. Most élvezzük az ünnepeket.”

– foglalta össze a helyzetet, a 28 esztendős játékos.