Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester Unitednél köthet ki a Barca védője – sajtóhír

Katalán lapértesülések megerősítették, hogy a Barcelona eladásra szánt hátvédje megszerzése ügyében a Manchester United vezetősége felvette a kapcsolatot a spanyol bajnokkal…

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Barcelona vezetősége elhatározta magát Nelson Semedo nyári eladása ügyében, és megfelelő ajánlat esetén készek megválni a jobb bekktől, akivel kapcsolatban a Manchester United elöljárói már fel is vették a kapcsolatot a katalán óriással.

A 26 esztendős portugál válogatott hátvéd 2017 nyarán 30.5 millió euró és további bónuszok ellenében került a Benficától a Blaugranához, és az első két szezonjában betöltött meghatározó szerepe után az idei szezonban már korántsem volt kirobbanthatatlan a csapatból – sérülésektől is hátráltatva 18 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as kiírás eddig eltelt szakaszában.

A forrás kiemelte, hogy Ole Gunnar Solskjaer nagy rajongója Semedónak, akit leginkább jobb szélsőként szeretne csapatában látni. A bekk aktuális piaci értéke egyébiránt 40 millió euró a Transfermarkt oldala szerint, és 2022-ig köti őt szerződést a Barcához.