Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlni látszik Neymar sorsa – sajtóhír

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a brazil klasszis maradni fog a francia bajnokcsapatnál.


A Paris Saint-Germain legmegosztóbb figurája, Neymar, úgy tűnt, hogy a nyári átigazolási időszakban mindenképpen távozni fog a csapattól és visszatér majd Spanyolországba korábbi együtteséhez, a Barcelonához. Ennek következtében az első pár fordulóban nem is lépett pályára a francia csapatban a brazil játékos, ám végül maradni kényszerült, ugyanis nem tudtak dűlőre jutni a felek.

Ezek után Neymar muszáj volt pályára lépni a PSG-ben, és mintha mi sem történt volna úgy futballozott, de eleinte megkapta a szurkolóktól a magáét, akik érthető módon kifütyülték, viszont ő nem foglalkozott ezzel. Azóta több mérkőzésen is ő volt a döntőfaktor és a fanatikusok is észrevették rajta, hogy belead mindent és a csapatért játszik, így felhagytak a szidalmazásával.

Mostanra pedig már nagyon úgy tűnik, hogy hosszabb távra is elkötelezheti magát a francia bajnokcsapatnál, ugyanis a Le Parisien információi szerint kész új szerződést aláírni a PSG-vel a brazil klasszis. Jelenlegi kontraktusa még két és fél évig szól, ha pedig sikerül megegyeznie a vezetőséggel, akkor 2025-ig maradhatna a párizsi együttes játékosa.