Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard már a héten visszatérhet sérüléséből

Habár már több időpontot is megjelöltek Eden Hazard visszatérésének, úgy tűnik, a héten már szinte biztosan pályára léphet a Real Madridban a belga szélső. 

Forrás: AS

Hazard még novemberben sérült meg a PSG elleni második BL-csoportmérkőzésen, miután válogatottbeli csapattársa Thomas Meunier bokán rúgta. A belga szélső emiatt olyan fontos meccseket hagyott ki, mint a decemberi El Clásico, a Spanyol Szuperkupa döntő vagy a hétvégi madridi derbi.

Korábban jelentek meg hírek arról, hogy már az Atlético Madrid ellen is bevethető lesz, de a Real Madrid nem akar vele kockáztatni. Hazard már pár napja ismét együtt edz a társaival, és a legújabb hírek szerint a csütörtöki, Real Sociedad elleni Király-kupa találkozón már kaphat néhány percet.

Hazardnak nincs szerencséje a sérülésekkel, amióta a Real Madridba igazolt. A belga támadó még nem játszott 1000 percet a szezonban, ami még Gareth Bale percszámánál is kevesebb. Mindössze 13 mérkőzésen léphetett eddig pályára, amelyeken egy gólt szerzett, egy Granada elleni bajnokin, és emellett 4 gólpasszt osztott ki.