Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp a laptopján nézi majd a Liverpool FA-Kupa-meccsét

A Premier League-et továbbra is veretlenül vezető Liverpool az ifjúsági csapatával áll ki a Shrewsbury Town elleni találkozón.


Klopp betartja az ígéretét, a Liverpool nem a legjobbjait küldi pályára a keddi FA-kupa-újrajátszásra. Január 27-én Klopp irányításával a „vörösök” 2-2-es döntetlent játszottak a Shrewsbury vendégeként. A Poollal tavaly Bajnokok Ligája-győztes szakember akkor azt nyilatkozta, „majd a gyerekek kiállnak” a megismételt meccsen.

Ezen a héten a Liverpoolnak nincs mérkőzése a Premier League-ben, Klopp ezért szabadságot adott játékosainak és stábjának. A The Guardian információi szerint a német menedzser egy laptopról követi figyelemmel az összecsapást, amelyen az U23-as csapat edzője, Neil Critchley irányítja a Liverpoolt. Klopp kapcsolatban lesz Critchley-vel a mérkőzés alatt – ugyanúgy, mint decemberben az Aston Villa elleni Ligakupa-találkozón, amikor Kloppék a klubvilágbajnokság miatt az ifistákat küldték maguk helyett.

„Egészen hihetetlen ez a helyzet. Nem gondoltam, hogy valaha én irányíthatom a Liverpoolt, nemhogy kétszer. Izgatottan várom ezt a különleges estét. A fiatalok nagyon értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak. Jürgen Klopp mindenben támogat engem, a segítőimet és a játékosokat. Bármikor egyeztethetek vele.”  – mondta Critchley a hétfői sajtótájékoztatón.

Angol FA-Kupa, a 16 közé jutásért, megismételt mérkőzések:

Kedd:
20:45: Birmingham City (II.) – Coventry City (III.)
20:45: Cardiff City (II.) – Reading (II.)
20:45: Derby County (II.) – Northampton Town (IV.)
20:45: Liverpool – Shrewsbury Town (III.)
21:05: Oxford United (III.) – Newcastle United (Tv: Spíler1)

Szerda:
20:45 Tottenham – Southampton (Tv: Spíler1)