Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közvetlen riválishoz tart a Barcelona középpályása – sajtóhír

Ugyan már hosszú hetek óta téma a Barcelona rutinos labdarúgójának távozása, de az eddigi hírekkel ellentétben, immár arról szól a fáma, hogy rögtön az egyik közvetlen bajnoki vetélytársnál köthet ki a katalán korszakot követően…

A Cadena SER információi szerint az Atlético Madrid prioritásként fogja kezelni a nyári átigazolási időszakban a Barcelona csapatától távozni készülő (?) Ivan Rakitic szerződtetését, miután a világbajnoki ezüstérmessel a katalán óriás nem készül meghosszabbítani a 2021-ig szóló szerződését. Tehát a következő transzfer-szezon lesz az utolsó értékelhető lehetőség a spanyol bajnoki címvédő számára, hogy megfelelő összeg ellenében válhasson meg eladósorba került labdarúgójától.

Rakitic 2014-ben a Sevillától igazolt a Blaugranához, melynek éveken át meghatározó tagja volt, és már közel 300 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat szerelésében, új szerződést azonban úgy tűnik, hogy mégsem szeretnének már kötni vele.

A 31 esztendős középpályás távozásával kapcsolatban már hónapok óta felröppentek a hírek, a rutinos labdarúgó azonban nemrég hűséget fogadott a katalán klubnak – kérdés hogy mennyi időre. Ráadásul az idei szezonban látványosan kevesebb lehetőséghez jutott, és amennyiben nem kerül meghosszabbításra jövő nyáron lejáró szerződése, akkor valóban kénytelen lesz a távozás mezejére lépni. A “Matracosok” személyében először regisztráltak ligán belülről érdeklődőt iránta, eddig jobbára Olaszországból csábította őt a Juventus és az Inter csapata.