Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Cavaniék szerint hazudott az Atlético

Nagyon érdekes interjú látott napvilágot a mai AS-ban. A madridi sportlap leközölt egy interjút az uruguayi Edinson Cavani édesanyjával, Berta Gomezzel, aki szerint egyáltalán nem tehetnek arról, hogy fiacskája nem igazolt a Wanda Metropolitanoba.

Szinte biztosra vehető volt még január utolsó napjaiban is, hogy a korábbi sikerek egyik fő letéteményese, Edinson Cavani elhagyja a Paris Saint-Germaint. Azonban a mára már levedlett cserejátékossá silányított csatárnak végül maradnia kellett a francia klubnál. A 33 éves Cavani nagyon menni akart, a célállomásnak pedig az Atlético Madrid tűnt. Igaz, az MLS-ből is érdeklődtek a veterán gólvágó szolgálataiért.

A minap az Atlético elnöke, Enrique Cerezo azt találta nyilatkozni, hogy végül csak azért nem tudták szerződtetni Cavanit, mert a képviselete túl sok aláírási pénzt követelt a madridiaktól. Ezt szerette volna megcáfolni, a már fentebb emlegetett Cavani mama:

„Edinsonnak nem lehetetlen, hogy majd a nyáron aláírjon az Atéticoval, de előtte Cerezonak ki kell javítania, amit mondott. Egyikünk sem értette, hogy miért állította azt az elnök, hogy a januári átigazolás azért ugrott, mert bónuszt kértünk az aláírásért. Ez teljesen hamis állítás. Csak azt kellett volna mondania, hogy Edinson nem tudott elmenni az Atléticohoz, mert a PSG most nem engedte el.”

– füstölgött a párizsi sztár anyukája.

Edi Cavani szerződése a mostani szezon végéig érvényes a PSG-vel.