Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: “A Real Madrid a legjobb csapat!”

Az Osasunánál nagyon készülnek a vasárnapi, Real Madrid elleni bajnoki találkozóra. Egy biztos, legyen bármi is a találkozó kimenetele, a hazaiak nagy tisztelői a Real Madridnak.

(Kép: marca.com)

A pamplónaiak játékosa, Roberto Torres például már-már túl szépen beszélt a blancókról.

“A Real Madrid a spanyol bajnokság legjobb csapata! Ezt most tökéletesen jelzi a tabella állása is.” – Idézi a 30 esztendős, saját nevelésű játékost a Marca.

“Hogy a segítségünkre lehet, hogy a Real kellemetlen és nem várt vereséget szenvedett hét közben? Nem hinném. Talán még inkább bizonyítani akarnak majd. Persze nem azt akarom mondani, hogy esélytelenek lelnénk, de ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, szinte biztos, hogy tökéletesen kell futballoznunk!” – Folytatta Roberto Torres, aki még arról is beszélt, hogy persze motiváció terén őket sem kell félteni. A középpályás ezt saját példáján érzékeltette.

“Osasuna szurkolóként, az első csapat játékosaként mindig is nagy öröm egy milyen mérkőzést átélni, hiszen különleges hangulat övezi a Real Madrid vendégjátékát. Jó pozícióban állunk a tabellán, optimisták vagyunk, hogy meg tudjuk találni a módját annak, hogyan is tudnánk kellemetlenségeket okozni a Real Madridnak!” – Így az Osasuna csapatkapitány-helyettese.

A tabellán 12. Osasuna vasárnap 16:00-tól (Tv: Splíer 2) fogadja a listavezető Real Madridot!