Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: Maldiniék távozása miatt Ibra sorsa is kérdőjeles!

A legfrissebb hírek szerint nem elég, hogy hosszú évek óta gyengélkedik a pályán az AC Milan, a piros-fekete mezes klubot még belső ellentétek is gyötrik. Állítólag küszöbön áll két klublegenda távozása is, ami pedig komoly hullámokat vethet maga után.

Értesülések szerint megdöbbentő belviszály sújtja az AC Milant. A pletyka szerint az ügyvezető Ivan Gazidis az Arsenal után a milánói klubvezetésben sem éppen a népszerűség mintapéldánya. A dél-afrikai szakember állítólag a német Ralf Rangnick szerződtetését tervezi valamely vezető tisztségbe, ám a hátuk mögötti aknamunkával elégedetlen kollégák ezt nem nézik jó szemmel.

Ha minden igaz, Zvonimir Boban és Paolo Maldini igencsak megsértődtek Gazidis-ra, aki akár a helyükre is igazolhatja Rangnickot, aki manapság „csak” egyfajta tanácsadói munkát lát el a Red Bull által szponzorált együtteseknél.

A két nevezett szakember esetleges távozása pedig Zlatan Ibrahimovic lelépését is jelentheti, ugyanis Boban és Maldini oroszlánrészt vállalt a svéd visszacsábításából. A veterán támadó januárban csatlakozott a „Rossonerihez”, és alap szerződése az idény végén le is jár. Korábban ITT írtunk a lehetőségekről.