Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

100 millióért igazolna csatárt a Juventus – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint a jövő nyárra mindenképpen csatárt kereső Juventus együttesének megvan az első számú kiszemeltje, akiért csillagászati összeget is hajlandóak lennének kicsengetni…

A Calciomercato portál értesülései szerint a Juventus együttese a nyári átigazolási időszak során 100 millió eurót is hajlandó lenne fizetni az Inter csapatának annak érdekében, hogy a milánóiak ne az őt jelenleg kölcsönben birtokló PSG részére adják el véglegesen Mauro Icardit, hanem magukhoz csábítsák az argentin csatárt.

A 27 éves támadó múlt nyáron hosszas huzavona végén hat év után hagyta el a milánói együttest, és kölcsönben került a francia bajnoki éllovashoz, ahol a hírek szerint elégedettek vele és marasztalnák, azonban korábbi állandó kérője sem tágít tőle. Az olasz rekordbajnok Juventus már múlt nyáron is megkörnyékezte őt, de az Inter inkább a bajnokságon kívülre akarta küldeni a tékozló támadót, és bizonyára továbbra is ez lenne a céljuk, hogy ne közvetlen ellenfélnél lássák viszont. Elképzelhető aznoban, hogy ez az esetleges 100 millió euró már elegendő lehet arra, hogy a vetélytársnak adják Icardit, aki a jelek szerint maga is szívesebben játszana Torinóban, mint Párizsban.

Icardi az idei szezon során 31 mérkőzésen 20 gólt szerzett: a Ligue 1-ben 12-szer, a BL-ben ötször, a Francia Ligakupán további három alkalommal volt eredményes.