Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Megszólalt az első játékos a blancókat érintő karanténról!

A 22 esztendős támadó a szerb B92 televíziós hálózatnak adott legutóbbi nyilatkozatában beszélt a Real Madrid játékosait érintő karantén-intézkedésekről is.

Mint ismert, a Real kosárlabda csapatánál egy eredetileg meg nem nevezett játékos (azóta kiderült, hogy az amerikai Trey Thompkins az érintett -a szer.) pozitív tesztje miatt szerdán bezárt a blancók valdebebas-i edzőközpontja, és az ott edző játékosok házi karanténba vonultak a következőző 15-20 napra.

A madridi futballisták közül először Luka Jovic nyilatkozott a kialakult helyzetről.

“Edzésre készülődtünk reggel, amikor jöttek a klub alkalmazottjai, és közölték velünk, hogy a tréning elmarad, ráadásul az elkövetkezendő két hétben sem edzhetünk. Azt mondták, otthon kell maradnunk, és nem hagyhatjuk el Madridot.” – Idézi a B92 a szerb csatárt, aki elmondta azt is, hogy neki ráadásul külön is van miért aggódnia az intézkedések miatt.

“Az elmúlt napokban volt egy kisebb sérülésem. Az edzőteremben dolgoztam külön, ahol ott volt az a kosaras is, akiről kiderült, hogy pozitív a koronavírus-tesztje (Jovic nem nevezte meg Thompkinst – a szerk.). ugyanazokat a gépeket használtuk. Szerencsére jól vagyok, nincs semmi panaszom. Most nem tehetünk mást, várnunk kell a klub következő döntésére.” – Fogalmazott Jovic.