Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban köthet ki a Bayern létszámfeletti sztárja – sajtóhír

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a Bayern München nyáron megszabadulna világbajnok középpályásától, olasz lapinformációk szerint pedig az olasz bajnokság (Serie A) két gigásza is szívesen látná…

A La Gazzetta dello Sport riportja értelmében a nyári átigazolási időszakban a Juventus és az Inter csapata egyaránt készen áll arra, hogy kifizesse a Bayern München vezetősége által meghatározott 35 millió euró értékű eladási árat Corentin Tolisso esetében.

A 25 éves világbajnok középpályás 2017-ben mintegy 41 millió euró ellenében szerződött az Olympique Lyon gárdájától a “bajorokhoz”, azonban a jelek szerint a Bayernnél nem elégedettek makulátlanul a produkciójával, ráadásul a három szezon alatt gyakran sérülések is hátráltatták. A francia légiós az aktuálisan futó német bajnoki idényben mindössze 13 Bundesliga-találkozón tudott csapata rendelkezésére állni.

Az olasz lapok kihangsúlyozzák, hogy amennyiben valóban távozik, mindkét olasz klubnak jelentős esélye lehet a megszerzésére, lévén az elmúlt években mindketten több üzletet nyélbe ütöttek már a német rekordbajnok egyesülettel – például Ivan Perisic jelenleg is a milánóiaktól kölcsönben futballozik a bajoroknál.