Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: a ManCity sérülékeny védője érkezhet

Most, hogy beütött a váratlan uborkaszezon, rengeteg az átigazolási hír. És bár vezeti a spanyol bajnokság tabelláját az FC Barcelona, az szemmel látható, hogy kell az erősítés a klub keretében. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ki vagy kik távozhatnak a pletykák szerint.

Tegnap a Mundo Deportivo pendítette meg, hogy Angliából érkezhet az FC Barcelona új védőigazolása. Állítólag a 25 éves Aymeric Laporte lehet a katalánok nagy fogása a közeljövőben. A francia válogatottban kerettagságig jutó középső-bekk ugyan sérülékeny, de tudása vitathatatlan. A játékos számára egyébként nem lenne ismeretlen a spanyolországi közeg, lévén baszk nemzetiségének köszönhetően az Athletic Bilbao akadémiáján nevelkedett. Sőt, onnan is igazolt 2018 januárjában a Manchester Cityhez, jócskán áron felül. Akkoriban a „Kékek” 65 millió eurót fizettek ki érte a bilbaóiaknak.

A Mundo Deportivo szerint a Barca se úszhatja meg sokkal olcsóbban a kívánt transzfert, ha valóban Laporte-tal szeetnék végrehajtani a vérfrissítést a hátsóalakzatban.

Laporte aktuális szerződése 2025-ig érvényes az Etihadban.