Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem fogadta el a sztár a Barca ajánlatát – sajtóhír

Nem túl sikeres ezekben a napokban az FC Barcelona már egyébként is sokat bírált vezetősége, hiszen az Inter által elutasított ajánlat mellett egyelőre a csapat egyik meghatározó tagja sem akar hosszabbítani velük…

A katalán Sport értesülései szerint a Barcelona vezetősége egyelőre hiába próbálta meg új szerződést ajánlani a gárda kapusának, Marc-André ter Stegen nem elégedett a klub által kínált lehetőséggel és nem fogadta el a feltételeket.

A vezetőség tervei szerint határozatlan időre hosszabbítanák meg a 27 éves kapus jelenlegi, 2022 nyaráig szóló kontraktusát, és évi nettó 6.5 millió eurós fizetést kapna. A lap szerint azonban a német hálóőr halasztotta el a szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalást, mivel viszont úgy érzi, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön. Bár nyilvánvaló, hogy maradni szeretne, a legtöbbet akarja kihozni új szerződéséből, és a Barca számára a Bayern München nyílt érdeklődése lehetséges veszélyt jelenthet kapusa megtartására.

A 27 esztendős ter Stegen 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengldabachtól a Barcelonához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 90 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.