Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: újabb sztárt hoztak szóba Kepa utódjaként

Kepa Arrizabalaga jövője finoman szólva is kérdéses a Chelsea-nél, hiszen Lampard nem elégedett vele és a spanyol ki is került a kezdőből. Londonban tehát új kapus után néznek, így több nagy név is felmerült a kékek kapcsán.

Korábban mi is írtunk már arról, hogy a Chelsea új kapust keres. Több név is szóba került, a Bild szerint azonban akad egy újabb jelölt a pozícióra: Manuel Neuer.

A 34 éves hálóőr sokat volt sérült az elmúlt években és közel sincsen már élete formájában. Talán ennek is köszönhető, hogy nem nagyon akar összejönni neki a szerződéshosszabbítás a Bayernnel. Neuer egy hosszabb távú szerződést szeretne, ami összességében túl sok a Bajoroknak. Ráadásul a németek leszerződtették Nubelt a Schalkétól, így a fiatal portás jelentheti majd a megoldást a Neuer utáni időkben. Ezeket látva pedig úgy tűnik, Neuer távozhat – adja magát, egy esetleges kaland a Chelsea együttesénél.

Ezen túl azonban nem sok konkrétumról lehet beszámolni. A játékos jövőjével kapcsolatban várhatóan a koronavírust övező őrület végét követően lehet majd többet megtudni.