Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: újabb jelölt a kapusposztra – sajtóhír

Manuel Neuer mellett immár egy újabb kapust hoztak hírbe a Chelsea csapatával, amely nem titkoltan Kepa Arrizabalaga utódját keresi…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál információi szerint az AC Milan fiatal kapusa, Gianluigi Donnarumma is jelölt lehet a Chelsea kapusposztjára, akit az elmúlt hónapokban jobbára a Paris Saint-Germain szeretett volna leigazolni. Egyes források szerint a londoni “Kékek” öt esztendőn át évi 8 millió eurós fizetést garantálnak neki.

A még mindig csak 21 esztendős kapus az évek során már számtalan alkalommal lett hírbe hozva a párizsi sztárcsapattal, és időről időre az angol bajnokság (Premier League) egy-egy élcsapatánál is szób került a leigazolása. Eddig azonban a kisebb-nagyobb kilengések ellenére mindannyiszor hűséges maradt a milánói gárdához, de ne feledjük, hogy a tehetséges portás ügynöke a hírhedt Mino Raiola, aki minden erejével azon van, hogy minél jobb üzletet hozzon össze.

Donnarumma fiatal kora ellenére már az ötödik szezonját tölti az AC Milan első számú kapusaként, eddigi karrierje során 190 tétmérkőzésen védhette a patinás Rossoneri kapuját.