Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-be tart a Real Madrid mellőzöttje – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a nyári átigazolási időszak során végre pont kerülhet a távozni készülő középpályás átigazolási kálváriájának végére…

A Marca információi szerint a nyári átigazolási időszak során James Rodriguez immár végleg elhagyhatja a Real Madrid együttesét, miután a mellőzött kolumbiai középpályás megszerzése iránt legalább három csapat mutat érdeklődést az angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből. A szigetországi és a spanyol sajtó egyöntetű véleménye, hogy az érdeklődő csapatok közt az Arsenal, az Everton és a Wolves gárdája található.

A 28 éves kolumbiai középpályás októbertől januárig térdsérüléssel bajlódott, nem sokkal a kényszerszünet előtt jelentkezett ismét játékra, így az aktuális kiírásban mindössze hét spanyol bajnoki (La Liga) mérkőzésen léphetett pályára. James a 2014-es világbajnokság után szerződött az AS Monacótól a “királyi gárdához”, az előző két idényt kölcsönben a Bayern München alkalmazásában töltötte, múlt ősszel tért vissza ismét a Bernabéuba, azonban – részben sérülése miatt is – képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, és a jelek szerint ezzel rövidesen le is zárulhat a Realos pályafutása.

Most már a kérdés inkább csupán annyi lehet, hogy a három kérő közül melyik lesz a befutó érte…