Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpool legendája megfertőződött a vírussal

Az angol bajnokságban (Premier League) jelenleg listavezető Liverpool csapata péntek este megerősítette, hogy a klub legendájánál diagnosztizálták a koronavírust…

A Liverpool csapata az érintett családja által közreadott hivatalos közleményben adta hírül, hogy a klub egykori legendás játékosa és edzője, Kenny Dalglish megfertőződött a koronavírussal.

A 69 éves korábbi csatár családja tájékoztatása szerint más okból tartózkodott kórházban, és ha már ott volt, elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, amely meglepetésre pozitív lett. Dalglish jól érzi magát, tünetmentes, de a biztonság kedvéért kórházban tartózkodik a következő időszakban.

A 102-szeres skót válogatott legenda játékosként a Celticet nyolc, a Liverpoolt tizenhárom éven át szolgálta 1977 és 1990 között. A “Vörösökkel” többek között hatszoros angol bajnok és háromszoros BEK-győztes volt. A Poolt edzőként több ízben is irányította, 1985 és 1991 között (részben játékosedzőként) három bajnoki címhez segítette az együttest – a Liverpool eddigi utolsó, 1990-es angol bajnoki címe is az ő nevéhez fűződik. A Blackburn Rovers edzőjeként pedig 1995-ben ért fel a Premier League csúcsára.