Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappe már majdnem leszerződött a Reallal – a járvány azonban közbeszólt

A koronavírus elsöprő hatása az átigazolási piacon is komoly hatást gyakorol. Úgy hírlik, főleg ennek köszönhető az is, hogy Mbappe még mindig nem állapodott meg végleg a Real Madriddal.

Már lassan évek óta téma, hogy a Real Madrid egy galaktikus beruházás keretein belül mindenképp szerződtetné a francia válogatott kiválóságát, Kylian Mbappét. Ahogy az is tudvalévő, hogy Mbappe az utóbbi egy-másfél évben elkezdett elvágyódni Párizsból. Kapcsolata Thomas Tuchellel elég hullámzó, kihívást pedig nem sokat fog találni a PSG-nél – hacsak a BL-győzelmet nem. Bár az sem kizárt, hogy arra Madridban több sansza lenne.

A Goal.com idézte a témában a Paris Saint-Germain korábbi középpályását, Jerome Rothent. A francia egy rádióadásban beszélt arról, hogy Mbappe szinte karnyújtásnyira volt attól, hogy megegyezzenek a Reallal – a járvány miatt azonban szünetelnek a tárgyalások. Rothen a klubhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt mondta, a 21 éves futballista szinte kizárt, hogy hosszabbítson. A Real Madrid majdnem le tudta szerződtetni, de ami késik, nem múlik. Rothen szerint csak idő kérdése, hogy Mbappe mikor lesz a Real játékosa.

Ugyanezt támasztja alá az a tény is, hogy Zidane nagy rajongója a fiatal támadónak. Többször is dicsérte már nyilatkozatokban, valamint állítólag madridi visszatérésének egyik kritériuma volt Mbappe megszerzése. És mivel az előző nyáron nem sikerülhetett az üzlet nyélbeütése, így idén kellene ezt megtenni. Már ha lesz átigazolási szezon egyáltalán.