Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így marasztalhatja sztárját a Dortmund – sajtóhír

A legfrissebb nemzetközi lapértesülések szerint a Borussia Dortmund csapata nem mindennapi feltételekkel marasztalná felkapott játékosát, a távozás előtt álló leendő világsztárt…

A Forbes riportja értelmében a Borussia Dortmund vezetősége továbbra is biztosra veszi Jadon Sancho maradását a klubnál, miután a német klub az új szerződésében évi 10 millió eurós fizetést szeretne biztosítani a fiatal tehetség számára. Mint ismeretes, 20 esztendős játékos megszerzése iránt a Manchester United együttese gőzerővel próbálkozik.

Klubja a közelmúltban 120 millió euróban határozta meg Sancho eladási árát, és az angol források szerint a United kifizetné érte ezt az összeget, mert a szakemberek egytől egyig rendkívül fényes jövőt jósolnak neki. A világsajtó szerint a tehetség szolgálatai iránt a MU mellett még a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik Angliából, de a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is figyelte őt, ám a fiatal játékos mindenképpen hazájában szeretné folytatni pályafutását – legalábbis eddig arról szólt a fáma.

A 20 esztendős tehetség 2017-ig a Manchester City-ben nevelkedett, azóta a BVB-ben bontogatja szárnyait, s a Bundesliga elmúlt kiírásában 12 találatig jutott, a jelenleg szünetelő idényben pedig már a szezon felén valamivel túl 14 gólt szerzett.