Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Koronavírus: kórházba került a 23 éves élvonalbeli labdarúgó

Sokkoló hír látott a minap napvilágot Franciaországban, ugyanis a francia élvonalbeli bajnokságban (Ligue 1) szereplő Montpellier fiatal játékosa az intenzív osztályra került koronavírus-fertőzése nyomán…

A Montpellier 23 esztendős labdarúgója, Junior Sambia a napokban kórházba került, és ügynöke elmondása szerint az intenzív osztályon kezelik, jelenleg mesterséges kómában tartják.

A francia Le Parisien riportja szerint Sambia első koronavírus-tesztje még negatív lett, ám később romlott az állapota, a tüdejével akadtak gondok, másodszor is letesztelték és ekkor már kimutatták nála a betegséget. Frédéric Guerra játékosügynök elmondása szerint a fiatal középpályás minden utasítást betartott, vélhetően bevásárlás közben betegedhetett meg.

A Közép-afrikai Köztársaságból származó labdarúgó már három éve a francia bajnokságban (Ligue 1) jelenleg nyolcadik helyen tanyázó Montpellier alapembere, az idei szezonban a kényszerszünetig 17 bajnokin lépett pályára, összességében pedig már 75 élvonalbeli mérkőzést játszott.

A klub közleményben csupán annyit erősített meg, hogy egyik játékosa megfertőződött a vírussal.