Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: megegyezett a sztárjátékossal a Bayern – sajtóhír

Megszületett a megállapodás a német élvonalbeli bajnokságban szereplő Bayern München és az angol Manchester City támadója, Leroy Sané között: a széleken bevethető futballista ötéves szerződést fog kötni a bajorokkal – számolt be róla a Sport Bild című lap.

Sané esetleges leigazolása már hosszú hónapok óta téma Münchenben, tavaly nyáron kis híján valóra vált az üzlet. A 24 esztendős labdarúgó vételáráról a Bayern és a City még dűlőre kell jusson, a Transfermarkt 80 millió euróra becsüli Sané értékét – a bajoroknál állítólag abban bíznak, hogy a járvány által okozott gazdasági helyzetnek is köszönhetően ennél olcsóbban is megkaparinthatják a Premier League-címvédő kiválóságának játékjogát.

A korábbi Schalke-játékos klubváltása tehát szinte borítékolható, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a Bayern vezetősége lemond az RB Leipzig sztárjának, Timo Wernernek a megszerzéséről – állítólag meg is szakították a kapcsolatot a lipcsei támadó ügynökével.

Sané 2016 nyarán költözött Manchesterbe, azóta minden sorozatot figyelembe véve 134 találkozón lépett pályára, ezeken 39 gólt és 45 előkészítést jegyzett.