Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb PL-csapatok vinnék a Juventus mellőzöttjét – sajtóhír

A Manchester United érdeklődése mellett a legfrissebb nemzetközi sajtóhírek szerint legalább két másik szigetországi csapat is szívesen látná a Juventus középpályását…

Az olasz Calciomercato portálja megerősítette, hogy az Arsenal és az Everton csapata egyaránt szívesen látná soraiban a Juventus eladásra szánt francia középpályását, Adrien Rabiot-t.

A 25 éves középpályás a tavalyi szezonig nevelőcsapata, a Paris Saint-Germain alkalmazásában állt, majd megromlott viszonya révén a szerződése a párizsi klubnál nem került meghosszabbításra, és múlt nyáron szabadon igazolhatóként szegődött a torinói gárda szolgálatába. A Juventusnál azonban azonban mindössze 17 bajnokin, három Kupa-, és négy BL-meccsen jutott szóhoz, ráadásul a teljesítményével sem voltak elégedettek.

Rabiot annak idején a PSG színeiben hét idény alatt 227 mérkőzésen lépett pályára úgy, hogy az utolsó fél évben már az öltözőből is ki volt tiltva.

Ugyanakkor a francia L’Équipe szerint az újonnan felmerült angol klubok közül a középpályás inkább az Evertont preferálja Carlo Ancelotti személye miatt.