Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Salah visszautasította a Real Madridot

Az információt egyiptomi válogatottnál korábban segédedzőként dolgozó, Hanry Ramzyk fecsegte ki a minap. Az esett még 2018-ban történt nem sokkal az előtt, hogy a Liverpool és a Real Madrid összecsapott volna Bajnokok Ligája döntőjében.

“Svájcban edzőtáboroztunk, amikor Salah mesélte, hogy kapott egy ajánlatot a Realtól. Nagyon jó ajánlat volt, de Salah közölte velem és Hector Cúperrel (akkor szövetségi kapitály a szerk.), hogy marad Liverpoolban mert jól érzi magát ott.”

Sors úgy hozta, hogy a két csapat pár hónap múlva a szezon legfontosabb meccsén találkozott egymással. A döntőt a Real 3-1-re nyerte meg, az egyik legemlékezetesebb pillanat talán az volt, amikor Salah megsérült. Sergio Ramos lerántása után, Salah olyan szerencsétlenül esett rá a vállára (meg persze Ramos is), hogy nem tudta folytatni a játékot. A mai napig sokan úgy gondolják, hogy Ramos szándékosan okozott sérülést, az egyiptominak, aki abban a szezonban fantasztikusan teljesített.

Ezután Salah VB szereplése is veszélybe került. Végül ott tudott lenni a Fáraókkal a tornán, de nem volt száz százalékos. Egyiptom a tornán csupán két gólt szerzett, mindkettőt Salah. Csoport utolsóként, szerzett pont nélkül estek ki.