Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meghosszabbította szerződését a Bayern sztárja!

Hosszú huzavona után, a mai nap folyamán a Bayern München bejelentette, hogy sikerült megállapodniuk világbajnok hálóőrükkel, Manuel Neuerrel.

Neuer 2011 nyarán szerződött a bajor sztárcsapathoz a Schalke együttesétől. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 374-szer őrizte a Bayern kapuját és 192 alkalommal kapott gól nélkül zárta a mérkőzést. Szerződése 2021 nyarán járt volna le, ám ezt a kontraktust sikerült meghosszabbítani további két évvel.

Mint arról beszámoltunk, korábban akadtak gondok a kapus szerződésével kapcsolatban. Neuer egy öt éves hosszabbítást szeretett volna, ám végül belement a klub által kínált két éves opcióba. A hálóőr az alábbiakat mondta az új szerződésével kapcsolatban:

A koronavírus-járvány okozta leállásban nem szerettem volna döntést hozni. Tudni akartam, hogy hogyan és mikor folytatódik a Bundesliga. Most, hogy ez eldőlt, optimista vagyok a jövővel kapcsolatban. Nagyon jól érzem magam itt. A Bayern továbbra is a világ egyik legjobb klubja.

A 34 esztendős kapus ebben a szezonban 38-szor állt a gólvonalon és 16 esetben nem rezdült meg a hálója. Piaci értékét a transfermarkt 14,5 millió euróra becsüli.