Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Célegyenesbe fordult a Barca és a City közti játékoscsere – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint immár előrehaladott tárgyalásokat folytat egymással a Barcelona és a Manchester City a két portugál válogatott hátvéd megcserélése ügyében…

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona csapata a hosszabb ideje eladásra szánt Nelson Semedót felajánlotta a Manchester City számára Joao Cancelo szolgálataiért cserébe, az angol klub pedig komolyan fontolóra vette az üzlet megkötését.

A 26 esztendős portugál válogatott hátvéd 2017 nyarán 30.5 millió euró és további bónuszok ellenében került a Benficától a Blaugranához, és az első két szezonjában betöltött meghatározó szerepe után az idei szezonban már korántsem volt kirobbanthatatlan a csapatból – sérülésektől is hátráltatva 29 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as kiírás eddig eltelt szakaszában.

Egy évvel fiatalabb honfitársa korábban a Valencia színeiben 2014 és 2017 között már szerepelt a spanyol bajnokságban (La Liga), majd 40 millió euró ellenében szerződött a Juventushoz a Valencia csapatától, az azt megelőző idényt az Interben töltötte kölcsönben. Első manchesteri szezonjában Pep Guardiola az idény félbeszakításáig 24 tétmérkőzésen adott neki lehetőséget.