Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Itt folytathatja a PSG távozó klasszisa! – sajtóhír

Azok után, hogy az egyik kérőt kikosarazta, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy hol folytathatja pályafutását a Paris Saint-Germain lejáró szerződésű kiválósága…

A L’Équipe tájékoztatása értelmében a játékos részére hároméves szerződést kínáló Inter számít a legfőbb favoritnak, hogy a Paris Saint-Germaintől távozni készülő Edinson Cavani következő csapata legyen. A francia forrás szerint az uruguayi támadó visszavágyik Olaszországba, így készen áll leszerződni a milánóiakhoz, annak ellenére, hogy többek közt az Atlético Madrid, a Manchester United és a Newcastle United is szívesen látná.

A 33 éves támadó már a hetedik szezonját töltötte a PSG alkalmazásában, 2013-as leigazolása óta kereken 200 találatot szállított a klub színeiben, ugyanakkor kevesebb játéklehetősége révén a francia bajnokság (Ligue 1) idei kiírásában 14 meccs alatt mindössze két gólt szerzett. Cavani emiatt egyre kevésbé érezte jól magát a francia fővárosban, nyári távozását mindenki biztosra veszi, európai topcsapatok mellett Dél-amerikai klubok is érdeklődnek iránta.

A párizsi kalandot megelőzően Cavani Európában eddig csak Olaszországban játszott, méghozzá a Palermo (2006-2010) és a Napoli (2010-2013) egyesületeiben, hazájában nevelőcsapatán, a Danubión kívül máshol nem fordult meg.