Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: a Bundesligából érkezhet Sané pótlása – sajtóhír

A manchesteri együttesnél fel vannak készülve arra az eshetőségre, ha a német játékos továbbállna a következő átigazolási időszakban, angol sajtóinformációk szerint.


A Manchester City a Bayer Leverkusen támadójával, Leon Baileyvel pótolná Leroy Sanét, aki egyre valószínűbb, hogy visszatér hazájába a Bayern München együtteséhez.

Sané már tavaly nyáron is több alkalommal szóba került a bajorokkal, ám akkor nem köttetett meg az üzlet, mert komoly térdsérülést szenvedett a 24 éves német szélső. Azonban a Bundesliga rekordbajnoka mindenképpen megakarja őt kaparintani a következő átigazolási időszakban, így a Citynek gondoskodnia kell a pótlásáról. A választás pedig a Leverkusen 22 éves jamaikai szélsőre, Baileyre esett, akit Sané eladási árának kevesebb, mint feléből megtudnának szerezni.

A német játékos jelenlegi piaci értékét 80 millió euróra becsülik mindazok ellenére, hogy az egész szezonban egyetlen tétmérkőzésen sem lépett pályára, míg a jamaikai támadó árát 30 millió euróra saccolják, aki szintén sokat bajlódott sérülésekkel a szezonban.

Bailey 2017 januárjában érkezett a gyógyszertáriakhoz, azóta 107 mérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 24 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.