Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: „újgazdag” rivális csaphat le Shaqirire!

A Daily Mail legfrissebb híradása szerint az idei nyár egyik legfontosabb célpontjaként tartja számon a svájci válogatott Xherdan Shaqirit a Newcastle United. A „Szarkáknak” egy még nagyon is hosszúéletű kontraktusból kellene kivásárolniuk a szélsőt.

Xherdan Shaqiri ugyan 2018-as érkezése óta egyszer sem volt tekinthető alapembernek a Liverpoolnál, de ő is kivette a részét a tavalyi Bajnokok Ligája győzelemből. A 28 éves támadó a mostani szezonban még a tavalyinál is kevesebb lehetőséget kap, igaz, Jürgen Klopp ritkán is tud számolni vele a sérülékenységének „köszönhetően”.

Shaqiri a 2019/20-as kiírásban és minden sorozatot figyelembe véve mindössze tíz alkalommal húzhatta magára a Liverpool mezét, alig 256 perc erejéig. Talán ennek fényében meglepőnek is tűnhet, hogy a Newcastle United mégis a megszerzésén dolgozik. Arról ugyan nem szól a hír, hogy mennyit áldoznának a mostanság tulajdonosváltáson átesett „Szarkák”, de jó eséllyel bőven telik majd a koszovói származású izomember megvásárlására.

A korábban az Interben és a Bayern Münchenben is megfordult Shaqirit az aktuális szerződése 2023-ig köti az Anfield Roadra.