Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

150 milliós igazolásra készül a Real Madrid – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint nem mindennapi átigazolás végrehajtását fontolgatja a Real Madrid csapata, ugyanis a Premier League egyik gigászával erősítenének…

A spanyol átigazolási hírekkel foglalkozó Don Balón értesülései szerint a Real Madrid együttese Harry Kane után ezúttal egy újabb játékost szemelt ki a tavalyi BL-döntős Tottenham csapatából Son Heung Min személyében.

A 27 éves Dél-koreai szélső immár ötödik éve áll a Spurs alkalmazásában, minden sorozatot figyelembe véve 220 mérkőzésen 83 gólt szerzett a klub színeiben. A tavalyi kiírásban egészen 20 találatig jutott, és a 2019-2020-as idény félbeszakításáig is eljutott már 16 gólig, mely alatt egyébiránt letudta kötelező katonai szolgálata teljesítését.

A forrás úgy tudja, hogy a “királyi gárda” készen áll kifizetni Sonért a Spurs által meghatározott 150 millió eurós eladási árat. A londoni csapat erőssége még 2023-ig áll szerződésben jelenlegi kenyéradójával, és a korábbi híresztelések szerint esze ágában sincs távoznia, noha a közelmúltban felvett kölcsön akár még indokolhatja is az esetleges eladását.