Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Griezmann elárulta, hogy hol szeretné befejezni pályafutását

Bár még csak huszonkilenc esztendős, és még csak tavaly igazolt az FC Barcelona csapatához, máris a karrierjének lezárásán gondolkodik Antoine Griezmann. A világbajnok támadó szerződése 2024-ig érvényes a katalánokkal, ám máris határozott tervei vannak.

Az 1991-es születésű Griezmann korábban öt-öt évet töltött el a Real Sociedadban és az Atlético Madridban is. És sokat mondó részlet, hogy a Barca is ötszezonos szerződést kötött a francia csatárral. A különc modorú és humorú játékos a minap a Los Angeles Times-nak nyilatkozott a jövőjével is kapcsolatos interjúban. Griezmann a saját elmondása szerint sem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egy nap ő is az MLS-be szerződjék:

„Nem tudom melyik csapatban, de szeretnék játszani az Egyesült Államokban. Ez egy lehetőség a karrierem befejezésére, mindaddig, amíg egy jó csapatban harcolhatok a trófeákért. Szeretnék bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerni a Barcelonával. Ez az álmom. Aztán még ott a katari Világbajnokság is, amelyet még meg akarok nyerni, mielőtt elmegyek az MLS-be.”

– osztotta meg céljait az olvasókkal, a Barca légiósa.