Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyja az idény hátralévő részét a magyar támadó – HIVATALOS

A napokban egy edzésen kellemetlen sérülést szenvedett, és az orvosi vizsgálatok eredményei alapján kiderült, hogy sajnálatos módon a magyar válogatott támadó idénye véget ért…

Az FC DAC 1904 együttese a minap hivatalos oldalain keresztül erősítette meg, hogy Németh Krisztián jobb lábfejében csonttörést szenvedett. A diagnózist a mágneses rezonanciás vizsgálat is alátámasztotta. A szerdahelyiek tájékoztatása szerint a törés olyan helyen keletkezett, amely jelentősen kellemetlenné teszi a futballcipő vagy más lábbeli viseletét. Felépülése több hetet vesz igénybe, így a 2019-2020-as szezonban már nem léphet pályára.

“Egy cselt csináltam, eltoltam a védő mellett a labdát, amikor rosszul léptem, a lábam külső élére. Sajnos, hallottam, hogy valami baj történt. Fájdalmat nem éreztem, de voltam már sérült, tudtam, hogy gond van. A röntgen nem mutatott ki semmit, de az MR-vizsgálat igen, eltört egy csont a lábfejemben.”

– kommentálta az esetet a 31 éves támadó.

Németh az Egyesült Államokból visszatérve idén februárban szerződött a DAC-hoz, melyben a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet előtt egy bajnoki és egy kupamérkőzésen játszott, mindenki nagyon izgatottan várta a szlovák bajnokság (Fortuna Liga) hétvégi újrakezdését.