Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: külön kell edzenie a csatárnak, mert Joviccsal megszegték az előírásokat

Külön edzésre kötelezte az La Liga-rajt előtt csatárát, Ivan Saponjicot az Atlético Madrid, mert a javaslatokat megszegve részt vett a Real Madrid támadójának, Luka Jovicnak a kerti partiján.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Luka Jovic a múlt héten egy kerti sütögetést tartott a madridi otthonában, amelyen részt vett még két másik La Liga-játékos is, Nemanja Maksimovic és Ivan Saponjic személyében, ezzel pedig megsértették a liga ajánlásait, amit a szezon folytatása előtt szorgalmaztak a koronavírus-járvány miatt.

Saponjic esetében a klub nem vette félvállról a dolgot a Marca beszámolója szerint: hétfőn koronavírustesztet rendeltek el a játékosnál, és elővigyázatosságból egyéni edzésmunkára küldték. A szó szoros értelmében a szerb támadó nem sértett szabályt, és ha tesztje negatív lesz, ismét együtt edzhet csapattársaival.

A spanyol bajnokság június 11-én folytatódik a járvány miatti kényszerszünetet követően. Az Atlético Madrid vasárnap 14 órától az Athletic Bilbao otthonába látogatva folytatja a szezont.