Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kaphat a Chelsea mellőzött játékosa! – Sajtóhír

Megújíthatja 7 éve szerződtetett játékosa, Marco van Ginkel kontraktusát a Chelsea. A holland játékos nagyon örül annak, hogy még bíznak benne.

Marco van Ginkelt 2013 nyarán szerzdőtette a Chelsea a Vitessetől 9,4 millió euró ellenében. A 7 év alatt összesen 4 mérkőzés jutott neki a “Kékek” mezében. Többnyire sérülések hátráltatták vagy kölcsönadták. Játszott már korábban a Milan, a Stoke City és a PSV Eindhoven színeiben is.

A 27 esztendős holland középpályás szerződése ezen a nyáron lejár a londoni alakulatnál. Viszont a legfrissebb hírek szerint tárgyalásban állnak a felek, hogy új kontraktust kössenek. Ezt maga van Ginkel mondta el egy holland lapnak adott nyilatkozatában:

Az ügynököm, Karel Jansen tárgyal a Chelseavel az új szerződésemről. Nagyon boldog vagyok, hogy a klub még mindig bizalmat mutat felém.

A középpályást minden bizonnyal azért tartanák meg, mivel előfordulhat, hogy a nyáron távozik Kanté és Jorginho is. Van Ginkel ezáltal pedig több szerephez juthatna a következő szezonban a “Kékeknél”, mint amennyit az előző 7 idényben kapott.