Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb világsztár az MLS-ben!

Amerikában még minden bajnokság szünetel. Elsőként a labdarúgás fog újraindulni, de még előtte a Philadelphia Union bejelentette, hogy az NBA-sztár Kevin Durant tulajdonrészt vásárolt a csapatban.

Amíg az Egyesült Államokban mindenki a koronavírusra és a zavargásokra összpontosít, Philadelphiában egy igazi legenda szerzett tulajdonrészt, a helyi labdarúgó klubban. Durant 5%-os tulajdonjogot szerzett, de később lehetősége lesz ezt 10%-ra növelni.
“Nagyon izgatott vagyok, hogy a következő években a Philadelphia Unionnal dolgozhattunk együtt.” – mondta a kétszeres NBA bajnok kosaras.

“Szeretnénk, ha újítóként tekintenének ránk a bajnokságban és olyan csapatként, amely soha nem elégedett a status quo-val. Kevin személyiségként, bajnokként és mint egy sportikon, egyedülálló perspektívát hozhat el nekünk.” –nyilatkozta a csapat többségi tulajdonosa, Jay Sugarman.

A Philadelphia Union 2010-ben csatlakozott az MLS-hez. Ez idő alatt a bajnokságban a legjobb eredményük két Konferencia elődöntő, még 2011-ből és tavalyról. Hatszor pedig még a rájátszásba sem jutottak be. Az U.S Open kupasorozatban már háromszor is döntőt játszhattak, de nyerni még nem sikerült. Úgy néz ki, valóban szükség lesz Kevin Durant győztes mentalitására.

Nem Durant az egyetlen kosaras, aki fantáziát lát az MLS-ben. 2019-ben a Houston Rockets sztárja, James Harden vásárolt szintén 5%-os tulajdonrészt a városi focicsapatában, Dynamo-ban.