Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Borussia Dortmund: párizsi távozó érkezhet a védelembe

Idén sem sikerült letaszítania a sokkal többre hivatott dortmundiaknak, az immár sorozatban nyolcadszor bajnok Bayern Münchent. A sárga-feketékre idén erőteljes keretfrissülés vár.

Egyelőre még a következő idény vezetőedzőjének kiléte sem biztos a Borussia Dortmundnál, ám Lucien Favre vélt vagy valós távozása ellenére az illetékesek máris az erősítéseken dolgoznak.

A Dortmund keretének belga kontingense háromtagúra bővülhet a hírek szerint. A Bild úgy értesült, hogy Axel Witsel és Thorgan Hazard mellé Thomas Meunier érkezhet. A negyvenszeres válogatott védő szerződése a napokban fog lejárni a Paris Saint-Germainnel. A 29. születésnapja előtt álló Meunier a védelem jobb oldalára szerezhető meg ingyenesen, miután a párizsiak már bejelentették, hogy Cavani és Thiago Silva mellett vele sem hosszabbítanak szerződést.

Meunier az utolsó szezonja előtt álló Lukas Piszczekkel és Achraf Hakimival harcolhat a kezdőcsapatba kerülésért. A Bild szerint még a napokban bejelentés következhet a Dortmund részéről.