Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Newcastle is Lipcséből szeretne igazolni – sajtóhír

A Chelsea példáját követve az aktuális lapértesülések szerint a tulajdonosváltás előtt álló Newcastle United együttese ugyancsak egy, a jelenleg az RB Leipzig együttesét szolgáló támadóra vetné ki hálóját…

A Daily Mail információi szerint a Newcastle United együttese nyitott lenne az AS Roma égisze alatt jelenleg kölcsönben az RB Leipzig csapatában játszó tehetséges cseh csatár, Patrik Schick nyári leigazolására, és az olasz klub is támogatja a végleges eladását.

A 23 esztendős támadót három évvel ezelőtt a Sampdoriától igazolta a fővárosi alakulat, s a”Farkasok” színeiben 57 mérkőzés alatt nyolc gólt szerzett, ám képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának több tréner irányítása alatt, ezért a mostani szezonra kölcsön adták őt a lipcseieknek. A korábbi híradások szerint az Everton és a Tottenham egyaránt szívesen lecsapna rá, és maga a játékos is nyilatkozta, hogy szívesen kipróbálná magát Angliában.

Schick az idei szezonban 21 bajnoki mérkőzésen tízszer tudott eredményes lenni a Bundesligában jelenleg a harmadik helyezést birtokló Leipzig színeiben, ezzel a csapat második legeredményesebb játékosa az immár biztosan távozó Werner mögött.