Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Asensio szerint ilyen egy álomvisszatérés

Marco Asensio most a téma a sportsajtóban, hiszen a Real Madrid Valencia elleni mérkőzésén mindössze 29 másodperc kellett neki ahhoz, hogy sérülése után egy góllal nyisson.

Asensio közel 11 hónap után tért vissza a pályára, és rögtön az első labdaérintéséből gólt szerzett, sőt egy gólpasszt is kiosztott a Real Madrid Valencia elleni 3-0-ra megnyert mérkőzésén.

A spanyol játékos még az előszezonban, tavaly júliusban szerzett súlyos térdsérülést egy Arsenal elleni félkészülési mérkőzésen, és emiatt az egész szezont ki kellett volna hagynia, de a koronavírus-járvány miatti felfüggesztések miatt még visszatérhetett ebben az idényben a pályára.

Ezek után teljes mértékben érthető, hogy Asensio elképesztően boldog egy ilyen visszatérés miatt, de a csapattársai is, mint például Dani Carvajal, aki elsőként rohant oda hozzá a gólja után:

“K*rvára így kell visszatérni” 

– mondta neki megölelve.

Asensio maga is nagyon boldogan nyilatkozott a mérkőzés után a sajtó munkatársainak:

“Nagyon vissza akartam már térni, rengeteg időm és kemény munkám van ebben, de nagyon boldog vagyok, hogy ismét játszhatok, gólokat szerezhetek és azért is, mert nyer a csapat. Nagyon sok érzés kavarog bennem, de elégedett vagyok, mert rengeteg munka van emögött. Ez egy álomvisszatérés. A legfontosabb dolog viszont az, hogy nagyon jól éreztem magam, nyertünk és készen állok a hajrára.”

A Real Madrid tapad a Barcelonára a spanyol bajnoki tabella második helyén, és eddig nem mutatott rossz játékot. A szezon végéig még 9 mérkőzésük van hátra, a következő találkozójuk a Real Sociedad ellen lesz.