Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United kapusát akarja a Chelsea

A Manchester United kapcsán, időről időre szóba kerül a kapus kérdés. David De Gea hatalmas bravúrokra képes és sok meccset nyert már meg a Unitednek, de a tavalyi szezon óta, neki van az egyik legtöbb hibája a Premier League-ben a kapusok között.

Solskjaer bizalma is megingott a kapusban. Azonban United keretén belül nincs olyan játékos, akire le lehetne cserélni, viszont a Sheffield Unitedben kölcsönben játszó Dean Henderson méltó utódja lehet a spanyol klasszisnak. A norvég edzőnek, eddig nem volt bátorsága lecserélni első számú kapusát a fiatal angolra, de hamarosan döntenie kell, hiszen állítólag Frank Lampad Chelsea-je is kinézte magának.

Lampard is kapus gondokkal küzd. A világ legdrágábban megvásárolt kapusa nem olyan teljesítményt nyújt, mint, amit elvárnának tőle. A Kékkel több kapust is szóba hoztak már, legutóbb a Dortmund svájci kapusát, Roman Bürkit. Azonban róla könnyen lehet letehetnek, hiszen nem rég hosszabbított a Borussiával.

Henderson a bajnokság befejezéséig biztosan marad Sheffieldben, hogy utána mi lesz vele, egyelőre nem tudni. A korábbi angol válogatott játékost 2022-ig köti szerződés a Vörös Ördögökhöz.

A 23 éves kapusnak sem mindegy mi lesz vele a következő szezonban, hiszen jövő nyáron Eb (ha minden jól megy) és jelenlegi formáját nézve, könnyen lehet, hogy a tornán ő lesz az Angol válogatott első számú kapusa.