Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcából igazolna kényszerből az Arsenal – sajtóhír

Amiről már lehetőségként korábban beszámoltunk, most könnyen lehet, hogy kényszerből valósággá válhat, az Arsenal ugyanis le szeretné igazolni a Barcelona kapusát sérült portása helyettesítése érdekében…

A katalán Sport értesülései szerint az Arsenal együttese le szeretné igazolni a Barcelona által eladásra szánt Netót az elmúlt hétvégén súlyos sérülést szenvedő első számú kapusa, Bernd Leno helyettesítése érdekében.

A 30 esztendős brazil hálóőr múlt nyáron 26+9 millió euró ellenében csatlakozott a gránátvörös-kékekhez a Valencia csapatától, miután Jasper Cillessen búcsút intett a katalán sztárcsapatnak, ám a rutinos portás a szezon eddig eltelt szakaszában mindössze négy tétmeccsen jutott szóhoz. Neto korábban a Valenciát megelőzően a Fiorentina és a Juventus alkalmazásában is megfordult, a brazil válogatott kapuját egy alkalommal védhette eddig.

Neto piaci értéke jelenleg 14.5 millió euró, vélhetően hasonló összeg ellenében meg tudnak majd állapodni az átigazolásáról, miután a korábbi sajtóinformációk szerint a katalán óriás sem számít már mindenképpen a szolgálataira.