Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Sergio Ramos már az ünneplésre készül!

A blancók csapatkapitánya, Sergio Ramos nem titkoltan  szeretné, ha csütörtökön, hazai környezetben, stílusosan ünnepelhetnék a La Liga megnyerését.

“Ugyan még semmit nem nyertünk, de egyértelműen érződik a győzni akarás a csapaton. A saját kezünkben van a sorsunk.” – Idézi a Marca Ramos meccs utáni szavait.

“Az újrakezdés óta az volt a célunk, hogy minden meccset megnyerjünk. Ezt próbáljuk befejezni. A La Liga megnyeréséhez kiegyensúlyozottságra, mindennapi jó és eredményes futballra van szükség. A kényszerszünet lehetőséget adott arra, hogy rendezzük a sorainkat, és ezt sikerült is. Remélem, csütörtökön már bajnokok leszünk!” – Folytatta a madridiak csapatkapitánya, aki kicsit odabökött a Barcának és az Atlético Madridnak is, rámutatva a két csapat gyengébb teljesítményére.

“Itt volt a Granada elleni találkozó. Ebben a bajnokságban minden meccsen végig koncentrálnod kell, ha sikeres akarsz lenni. 2:0-ánál talán mi is kiengedtünk, de a győzelem a legfontosabb. Sem a Barca, sem az Atlético nem tudott itt nyerni, úgyhogy ez tovább növeli a három pont értékét.” – Így Sergio Ramos.