Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Későn lépett az Arsenal, lemaradhatnak a védőről

U21-es francia válogatott védőt venne az Arsenal, de a rossz időzítésük miatt most nem ők a legesélyesebbek a megszerzésére. Még tudnak tenni valamit?

Sajtóhírek szerint olasz és német klubok is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Malang Sarr-al, a Nice korábbi belsővédőjével, aki most épp szabadon igazolható. A Torino egy hosszú távú szerződést és sok játéklehetőséget ajánlott neki, de a Schalke is ígért neki szép dolgokat.

Sarr fiatal kora ellenére nem kevés tapasztalattal rendelkezik. Az utánpótlás válogatottakat végigjárta, a Ligue 1-ben pedig van 102 mérkőzése 21 évesen, ami szintén figyelemreméltó. Tavasszal aztán úgy döntött, hogy nem hosszabbít szerződést a nevelőegyesületével és elhagyja Nizzát. A továbbiakkal kapcsolatban pedig egyelőre még nem hozott döntést.

Az angol lapok aggódnak, hogy az Ágyúsok kissé későn jelezték az érdeklődésüket. A klub több poszton is szeretne erősíteni, középhátvédet pedig mindenképpen venniük kell. Épp ezért kétségbeesetten hajhásszák a jó üzletet és olykor kissé káoszosnak tűnik, amit az átigazolási piacon tenni akarnak. Vajon ennek ellenére sikerülhet lecsapniuk a francia játékosra?