Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City sztárját akarja a Barcelona – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a Barcelona vezetősége komoly érdeklődést mutat a Manchester City portugál kiválóságának nyári megszerzése iránt…

A francia Le10Sport forrásai szerint a Barcelona együttese komolyan fontolóra vette, hogy ajánlatot tegyen a Manchester Citynek Bernardo Silva nyári megszerzése érdekében.

A portugál klasszis leigazolására akkor kerülhet sor a Camp Nouban, ha a várakozásoknak megfelelően, a katalán óriás valóban eladja az egy évvel ezelőtt igazolt Antoine Griezmannt a nyári átigazolási időszak során.

A 25 esztendős középpályást még 2025-ig köti szerződés Guardiola csapatához, három év alatt eddig 152 mérkőzésen 30 gólt szerzett a csapat színeiben azok után, hogy 50+20 millió euró ellenében vásárolták meg az AS Monacótól. Első két idényében egyaránt megnyerte a Premier League-et az együttessel, idén pedig második helyen végzett a Liverpool mögött. A 43-szoros portugál válogatott irányító a Cityt megelőzően négy idényt húzott le a hercegségbeliek alkalmazásában, ahol az egész világ megismerhette őt.

Silva alapvetően nem számít eladónak a Citynél, de a francia beszámolók szerint a felmerült 100 millió euró körüli összeget akár fontolóra vehetik az angol klubnál…